Assetmanagement Specialist

Vind je het interessant om standaardisatie verder door te voeren bij Sodexo Technical Services? Heb je zin om deze divisie binnen Sodexo Nederland vorm te geven zodat de standaardisatie ook aansluit op de behoeften en mogelijkheden? Maak jij makkelijk de vertaalslag van complexe materie naar begrijpelijke en toepasbare oplossingen?

Kortom, ben jij de collega die het leuk vindt om iets abstracts uit te werken tot iets concreets? Dan is dit de baan voor jou!

Wat ga je doen?

Als asset management specialist (Subject Matter Expert, SME) ben je het technisch geweten van onze organisatie. Primair ben je verantwoordelijk voor de standaarden voor het uitvoeren van de dienstverlening – je vertaalt het internationale ISO55001 Sodexo framework naar de Nederlandse situatie, inclusief de systemen die deze processen ondersteunen. Je evalueert samen met collega’s in de uitvoering de kwaliteit en toepasbaarheid van de standaarden en voert verbeteringen door. Tijdens bids en mobilisaties ben je betrokken bij de implementatie van de klantoplossing en heb je een belangrijke klankboard rol – je bent daarbij medeverantwoordelijk voor een succesvolle start van de dienstverlening. Je bent onderdeel van een team met service specialisten op het gebied van IFM dienstverlening. Als asset management specialist ben je op de hoogte van nieuwe ontwikkelen binnen de markt en onderhoudt daarvoor een (internationaal) intern en extern netwerk.

Wat neem je mee?

Het spreekt voor zich dat deze functie bijzonder relevant is voor de IFM dienstverlening binnen Sodexo NL, daarom vragen wij het volgende: 

 • WO - werk- en denkniveau aangevuld met relevante opleidingen en werkervaring, bijvoorbeeld facilitaire of technische achtergrond op management niveau,
 • Aantoonbare ervaring in het technische domein, bij voorkeur in het facilitaire werkveld
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Ruime ervaring (> 5 jaar) met werken in een complexe en uitdagende (internationale) omgeving, bij voorkeur in verschillende sectoren zoals FMCG, food & pharma en energie.

  Competenties voor deze functie;
 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • Beïnvloedingsvaardigheid
 • Organisatie sensitiviteit
 • Samenwerken
 • Prestatiegericht
 • Analytisch sterk (Impact analyse en inschatting van mogelijke impact van beslissingen)

Waar ga je het doen?

Bij Sodexo is het ons doel om elke dag voor iedereen een beter leven te creëren. Als wereldleider in diensten die de kwaliteit van leven verbeteren, zijn we actief in 55 landen en bedienen we elke dag meer dan 100 miljoen consumenten met onze unieke combinatie van on-site Food en FM Services, Technical Services, Benefits & Rewards Services en Personal & Home Services.
Meer informatie over Sodexo Technical Services vind je op onderstaande link.

https://nl.sodexo.com/services/technical-services.html

Wat bieden we jou?


Als jij bij ons groeit, groeien onze klanten en daarmee wij ook! Vanuit die visie bieden wij je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continu het beste uit jezelf te halen. Naast een professionele organisatie waarin persoonlijke groei voorop staat, bieden wij vanuit onze F &F CAO natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket:

 • Een contract voor 32-40 uur.
 • Salaris voor de functie is conform CAO Sodexo € 4.018,- tot € 6.815,- bruto per maand op basis van 40 uur. Afhankelijk van ervaring en niveau.
 • Voor een goede werk-privé balans heb je ook recht op 26 vakantiedagen en 12 ADV dagen.
 • Een laptop en mobiele telefoon.
 • Een pensioen en collectieve zorgverzekering.
 • Diverse trainingen omdat persoonlijke ontwikkeling één van de speerpunten is van onze organisatie. 

Wanneer jij kiest voor een loopbaan bij Sodexo, kies je voor een internationale organisatie die de integrale facilitaire en technische dienstverlening levert voor tal van toonaangevende bedrijven. Wil je meer weken over Sodexo als werkgever? Kijk dan vooral op onze website www.sodexo.com en lees meer over onze normen en waarden, dé Sodexo cultuur en uiteraard persoonlijke verhalen van onze collega’s

Heb je interesse:

Mijn naam is Anneke den Haan. Als recruiter begeleid ik deze procedure. Wil je meer informatie over deze functie, afdeling en/of misschien wel Sodexo? Schroom niet, en neem contact met mij op via anneke.denhaan@sodexo.com of de rechts weergegeven contactgegevens. Wil je graag in aanmerking komen voor deze functie? Klik dan op de solliciteren knop en je hoort snel van ons.

 

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!