Cateringbeheerder

 

Ben jij (weer) op zoek naar een leuke functie in de catering, dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!  Wij zijn op zoek naar een roulerend catering beheerder die op diverse locaties werkt. 
 

Wat bieden wij?

Wanneer jij kiest voor een loopbaan bij Sodexo, kies je voor een internationale organisatie die de integrale facilitaire en technische dienstverlening levert voor tal van toonaangevende bedrijven. We bieden je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continue het beste uit jezelf te halen.

Naast een professionele organisatie waarin persoonlijke groei voorop staat, bieden wij natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket:

 • Je wilt 3 tot 5 dagen in de week werken, op basis van jouw beschikbaarheid bepalen we je contracturen (een werkdag heeft gemiddeld 6 contracturen);
 • Werkdagen van maandag t/m vrijdag, avonden en weekend in overleg;
 • Een goed bruto maandsalaris tussen € 2.185,13 en € 2.524,17 op basis van 38-urige werkweek (conform cao); 
 • Een flextoeslag van 5% op je bruto uurloon;
 • 25 vakantiedagen (op basis van een 38-urige werkweek);
 • Leaseauto (privé gebruik eventueel ook mogelijk); 
 • Korting op aanvullende opties in de collectieve zorgverzekering;
 • Een interessante pensioenregeling;
 • Elke dag een uitgebreide lunch in het eigen bedrijfsrestaurant; 
 • Ontwikkeling vinden we belangrijk daarom heb je toegang tot diverse trainingen en de mogelijkheid om relevante certificaten te behalen;

 

Wat ga jij doen?

Vanuit je natuurlijke gastvrijheid zorg jij ervoor dat het de gasten aan niks ontbreekt. Uiteraard let je hierbij op alles, denk aan de kwaliteit, een mooi aanbod, een juiste hygiëne, maar ook representativiteit van het restaurant. Dit doe je samen met je collega’s. De ene keer werk je samen met één collega en op een andere werkdag werk je in een groter team.

Je bent flexibel, creatief, hebt een positieve werkhouding en beschikt over leidinggevende vaardigheden. Om jou nog flexibeler te maken, behoort een leaseauto tot de functie. Je bent dan ook bereidt om de ene keer een afstand van 30 kilometer af te leggen om vervolgens een ander moment misschien wel een grotere afstand te rijden. Let op: de functie betreft dan ook een regio functie.

In deze rol vervang jij de beheerder op locatie en verricht je administratieve werkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de inkoop van producten, het verwerken van de dagdagelijkse administratie, het maken van het rooster. Vanzelfsprekend help je het team met de werkzaamheden. De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het bereiden van producten/gerechten, banqueting werkzaamheden voor een borrel/vergadering, kassa werkzaamheden en uiteraard het schoonhouden en achterlaten van je werkomgeving. Het kan ook voorkomen dat je de koffieautomaten verzorgd, of bijspringt bij de koffiecorner. 


Waar ga je dit doen?

Met jouw lease auto ga je op pad naar diverse locaties. In deze regio hebben we 18 locaties waarvoor wij de catering dienstverlening verzorgen. De locaties waar je werkt zijn geopend van maandag tot en met vrijdag en de werktijden liggen gemiddeld tussen 07.00 en 17.00 uur. In overleg ben je ook beschikbaar in de avonden en/of weekenden. Op welke dagen je werkt kan je terugzien in de app en je ontvangt wekelijks je rooster van de komende weken. 

“Ik vind bijna alle locaties leuk, het voordeel van werken in de flexpool is dat je bij verschillende locaties komt en in verschillende teams werkt, hierdoor heb ik een groot netwerk en elke dag is anders.

Dit maakt mijn werk bij de Flexpool zo divers. “


Wat neem je mee?
Voor deze functie is het een vereiste dat je leidinggevende ervaring hebt de horeca/catering. Je bent een kei in het stellen van prioriteiten en weet de controle te behouden wanneer er drukte ontstaat. Verder ben je naast representatief uiteraard dienstverlenend en lever je service met een glimlach. Tevens voldoe je aan het volgende profiel:

 • Je bent flexibel inzetbaar, werken op verschillende locaties past helemaal bij jou;
 • Je kan goed alleen en zelfstandig werken, maar ook samenwerken in een team;
 • Je hebt een prettige manier van communiceren;
 • Je bent nauwkeurig ingesteld, weet wat er komt kijken bij voedselveiligheid;
 • Je bent handig met computersystemen, je kent je weg in de verschillende Office programma’s;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, beheersing van de Engelse taal is een pré.

  Heb je interesse:
   
  Mijn naam is Wanda Pompa. Als recruiter begeleid ik deze procedure. Wil je graag in aanmerking komen voor deze functie? Klik dan op de solliciteren knop en hoor snel van ons.

  Sodexo zet zich in voor diversiteit. Deze functie staat open voor sollicitanten van alle afkomsten, leeftijden, geslacht, fysieke bekwaamheid en/of seksuele geaardheid. Een (online) screening kan onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces.

   

  Vacaturekenmerken

  Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

  Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

   

  Sollicitatieprocedure


  1. Je solliciteert op
  deze website

   

   


  2. Je krijgt een
  digitale screening


  3. Je komt op je
  eerste gesprek


  4. Je komt op je
  tweede gesprek


  5. We doen je een
  goed bod


  6. Hoera! Welkom bij
  Sodexo!