Allround facilitair medewerk(st)er UWV Heerlen

Wat bieden wij?

Wanneer jij kiest voor een loopbaan bij Sodexo, kies je voor een internationale organisatie die de integrale facilitaire en technische dienstverlening levert voor tal van toonaangevende bedrijven. We bieden je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continue het beste uit jezelf te halen.

Naast een professionele organisatie waarin persoonlijke groei voorop staat, bieden wij natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket:

 • Contract voor 15 uur per week (werkdagen maandag t/m vrijdag); 
 • Werktijden worden in overleg besproken. Dit kan zijn van 07:00-10:00 uur of van 9:00-12:00 uur, maar ook van 08:00-11:00 of 09:30-12:30 uur behoort tot de mogelijkheden;
 • Vanaf 21 jaar ligt het salaris tussen de € 12,15 en € 13,87 bruto per uur, afhankelijk van ervaring. Onder de 21 jaar ligt het salaris tussen de € 9,72 en € 12,15 bruto per uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • Reiskostenregeling conform cao;
 • Je vakantiedagen bouw je op aan de hand van de gewerkte uren;
 • Een collectieve zorgverzekering;
 • Een introductie en een werkinstructie zijn onderdeel van het inwerktraject;
 • Diverse trainingen;
 • Goede doorgroeimogelijkheden.
   

Wat ga je doen?

Jij bent het gezicht die iedereen in het pand straks kent, want jij bent verantwoordelijk voor het ophalen van alle koffie- en theebekers in het pand. Elke dag loop jij een aantal rondes over alle afdelingen, waarbij je al het servies ophaalt en zorgt voor het in- en uitruimen van de vaatwasser en natuurlijk de pantry’s die jij spik en span achter laat. Je verzorgt alle koffiemachines, houdt deze schoon en je vult de panty’s bij.  

Als je deze baan accepteert voor 1 januari, ontvang je na het succesvol doorlopen van je proefperiode een tekenbonus van bruto € 250,-. Als je eerste contract wordt verlengd, ontvang je een extra bruto bonus van € 250,-.

Waar ga je het doen?
Je gaat werken bij Sodexo op de locatie van het UWV in Heerlen. UWV zorgt voor landelijke uitvoering van de werknemersverzekeringen en voor arbeidsmarkt- en gegevensdienstverlening.

Wat neem je mee? 

 • Je hebt werkervaring in een functie waarbij je klantcontact hebt gehad;
 • Je werkt zelfstandig, punctueel en discreet;
 • Je bent communicatief vaardig en een echte teamplayer;
 • Ervaring in de schoonmaakbranche is een pré.
   

Heb je interesse:
Mijn naam is Wanda Pompa. Als recruiter begeleid ik deze procedure. Wil je graag in aanmerking komen voor deze functie? Klik dan op de solliciteren knop en hoor snel van ons.

Sodexo zet zich in voor diversiteit. Deze functie staat open voor sollicitanten van alle afkomsten, leeftijden, geslacht, fysieke bekwaamheid en/of seksuele geaardheid. Een (online) screening kan onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces.

 

 

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!