Schoonmaak medewerker in Veghel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar meerdere enthousiaste medewerkers schoonmaak, die diverse schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de schoonmaaktaken in de kantoorruimten en het sanitair. Je werkt volgens een vastgesteld programma waarin gedetailleerd beschreven staat wat je moet doen, hoe je het moet doen en wanneer. Je wordt begeleid door een leidinggevende die je alle benodigde vaardigheden kan bijbrengen.

Wat bieden wij?

Wanneer jij kiest voor een loopbaan bij Sodexo, kies je voor een internationale organisatie die de integrale facilitaire en technische dienstverlening levert voor tal van toonaangevende bedrijven. We bieden je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continue het beste uit jezelf te halen.

Naast een professionele organisatie waarin persoonlijke groei voorop staat, bieden wij natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket:

  • Een contract voor 12,5 uur per week (werkdagen van maandag tot en met vrijdag);
  • Werktijden liggen tussen 17:00-19:30 uur;
  • Het salaris varieert tussen € 12,15 en € 13,87 bruto per uur voor kandidaten vanaf 21 jaar, afhankelijk van ervaring. Voor kandidaten jonger dan 21 jaar ligt het salaris tussen € 9,72 en € 12,15 bruto per uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring.
  • Als je deze baan accepteert vóór 20 oktober, ontvang je na een succesvolle proefperiode een tekenbonus van €250 bruto. Bij verlenging van je eerste contract ontvang je een extra bruto bonus van €250.

Waar ga je het doen?
Je komt te werken bij Sodexo op onze vestiging in Veghel. In Veghel staat de grootste chocoladerepenfabriek ter wereld. Ieder uur rollen daar één miljoen chocoladerepen van de band. Wil je meer weten van de locatie. Neem dan contact met ons op, we laten je toekomstige werkplek graag aan je zien.

Wil je meer weten van de locatie? 
Ik laat je graag jouw toekomstige werkplek zien: Joke Boumans 06 - 11 90 36 05

Wat neem je mee?

  • Je hebt ervaring in een rol waarbij je klantcontact hebt gehad.
  •  Je bent zelfstandig, nauwkeurig en betrouwbaar.
  •  Je beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal goed.
  • Ervaring in de schoonmaakbranche is een pluspunt en bij voorkeur heb je al de basis vakopleiding schoonmaak afgerond. Maar is geen verreiste.

#sodexobettertomorrow#

 

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!