Account Lead 

Heb jij leidinggevende ervaring in de zorg en/of facilitaire dienstverlening? Weet jij hoe je onze dienstverlening binnen één klant inregelt, borgt en verbetert, en heb je daarnaast ervaring met voeding in de zorg? Dan hebben wij de rol voor jou!

Wat ga je doen?

 

Speciale zorg voor bijzondere mensen!
Als Account Lead ben je eindverantwoordelijk voor onze service bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Je zorgt er daarbij niet alleen voor dat dit operationeel vlekkeloos is ingeregeld, maar ook dat de klant dit zo beleeft. Kortom, jij bent het gezicht van de dienstverlening van Sodexo.

In de rol van Account Lead ben je verantwoordelijk voor het bewaken en door ontwikkelen van het concept “Ons menu voor U”(OMVU) (vanuit het Sodexo-concept At Your Request)
De uitvoering van OMVU ligt bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis. 

Ons Menu Voor U is een roomservice concept waarbij de patiënten in het ziekenhuis eten en drinken kunnen bestellen op momenten die zij zelf kunnen en mogen kiezen, wanneer en met wie zij dit willen. 
Je bent verantwoordelijk voor het concept; het door-ontwikkelen van het concept, het verkrijgen van nieuwe inzichten en deze eventueel toepassen, contacten met onze leveranciers, het werken conform de Sodexo systematiek en systemen en het ontwikkelen van de juiste voeding bij de verschillende ziektebeelden. 
Dit doe je natuurlijk niet alleen. Samen met onze diëtist en administratief medewerkster vormen jullie het “bedrijfsbureau” waar je ook eindverantwoordelijk voor bent. 

De collega’s van het Jeroen Bosch Ziekenhuis zijn verantwoordelijk voor het aansturen van de diverse disciplines: Voedingsservice, (bezorgen), Voedingsadvies (callcenter met adviserende functie), Voedingszorg (assemblage, bereiding, dietethiek), inkopen voor personeelsrestaurant en afdelingen in het ziekenhuis. Elk van deze discipline heeft een Teamleider vanuit JBZ. Gevraagd (en ongevraagd) geef je het management van OMVU-adviezen over de bedrijfsvoering vanuit onze expertise. Tevens bewaak je het concept op inhoud en binnen de financiële kaders.

Je ziet erop toe dat alles volgens de richtlijnen en zonder verstoringen wordt uitgevoerd. 
Je voelt aan wat patiënten, gasten en medewerkers willen en ontwikkelt daartoe verbeteracties. 
De bedrijfseconomische kant verlies je niet uit het oog. Je bewaakt de afspraken en zorgt dat deze worden nagekomen. Je staat stevig in je schoenen en door jouw ervaring ben je in staat om het team verder te ontwikkelen.

Als eindverantwoordelijke over onze service, ben je daarbij ook verantwoordelijk voor de realisatie van de budgetten, het optimaliseren van de samenwerking met het team van JBZ en het optimaliseren en door ontwikkelen van de dienstverlening volgens contract, terwijl je bij de klant de behoeftes, de uitdagingen en ondergelegen verwachtingen identificeert. 
 

Waar ga je het doen?

Jij komt te werken bij Sodexo in het Jeroen Bosch Ziekenhuis, Een ziekenhuis waar er Samen met jou word bepaald wat je nodig hebt en van wie, zodat jij zo lang mogelijk het leven kunt leiden dat jij wilt. Wij zetten daarvoor al onze medische expertise in en werken samen, bijvoorbeeld met je familie en vrienden, je huisarts, de gemeente en de thuiszorg. 

Wat neem je mee?

Als Account Lead beschik je uiteraard over goede relationele- en communicatieve vaardigheden. Je hebt ervaring met werken in een ziekenhuis (of zorg omgeving), bij voorkeur met patiënten voeding. Jij begrijpt wat mensen in de zorg nodig hebben. Elke dag begin je vol energie aan de dag en doe je er alles aan om de dienstverlening te verbeteren. Je weet je teamleden daarin mee te nemen en te motiveren. Tevens ben je in staat om bij veranderingen jouw steentje bij te dragen. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met dienstverlening en gastvrijheid in de zorg en weet jij wat er speelt op deze markt. 
Aangezien je niet alleen de schakel bent naar de opdrachtgever, maar ook operationeel verantwoordelijk, weet je hoe je je team moet aansturen, je nauw samenwerkt met het team van JBZ en daarbij alle andere stakeholders (zoals bijvoorbeeld stafafdelingen en leveranciers) aangelijnd te houden.

 • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO niveau, bij voorkeur in Hotel- of Facilitair management;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in de zorg, food operations en/of hotelmanagement;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent flexibel ingesteld, en in het bezit van een (geldig) rijbewijs B.
 • Je bent bereid om af en toe in het weekend te werken

Wat bieden wij?

 

Wanneer jij kiest voor een loopbaan bij Sodexo, kies je voor een internationale organisatie die de integrale facilitaire en technische dienstverlening levert voor tal van toonaangevende bedrijven. We bieden je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continue het beste uit jezelf te halen.

Naast een professionele organisatie waarin persoonlijke groei voorop staat, bieden wij natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket:

 • Een fulltime contract, mét mogelijkheid om deels thuis en/of flexibel te werken;
 • Een salaris tussen € 3.571,70 en € 6.063,65;
 • 25 vakantiedagen en 12 adv-dagen (op fulltime basis);
 • Een laptop en telefoon;
 • Een collectieve zorgverzekering;
 • Een interessante pensioenregeling; 
 • Een mooie, uitdagende functie met flink wat doorgroeimogelijkheden.

#sodexobettertomorrow#

 

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!