OVER SODEXO

Sodexo is een wereldwijde dienstverlener op het gebied van Food Services en Facility Management. Opgericht in Frankrijk in 1966 en actief in 72 landen. Met 460.000 collega’s vormen we een community van dienstverleners met een missie: ‘Improving the Quality of Life.’

Met onze Quality of Life services stimuleren wij onze medewerkers, klanten, gasten, en servicegebruikers om elke dag het beste uit zichzelf te halen.

Met passie voor service en vakmanschap zorgen wij voor prettige en veilige werk- en woonomgevingen, voor gezondheid en vitaliteit, voor contact tussen mensen, dat zaken slim en efficiënt geregeld zijn en werken zoals ze moeten werken. Dat doen we met een breed pakket aan diensten op het gebied van Food, Soft FM en Hard FM, die we continu ontwikkelen en innoveren. Op kantoren, in zorginstellingen, op scholen en universiteiten en zelfs op boorplatforms.

Dat doen wij samen, als één team. Samen met onze medewerkers en partners realiseren we de ambities van onze klanten. Als sociaal werkgever, met aandacht voor Diversiteit & Inclusie en een actieve maatschappelijke rol voor een betere en duurzame toekomst.

Meer weten over Sodexo? Check www.sodexo.nl