Vakgebied

Catering & Horeca

Wil jij werken in de catering of horeca binnen toonaangevende concepten bij aansprekende opdrachtgevers zoals KLM, Achmea, Aegon of UWV? Bij Sodexo kun je direct aan de slag in uiteenlopende functies als kok, banquetingmedewerker, barista of catering manager. Bij bedrijven, overheidsinstellingen, hogescholen, universiteiten, ziekenhuizen en zorgomgevingen verzorgt Sodexo de restaurants, koffiecorners en food & beverage activiteiten.
Wat bieden wij? 
  • Je werkt bij één van de grootste food dienstverleners van Nederland.
  • Inhouse werk je bij de mooiste bedrijven of instellingen in Nederland.
  • Jouw werk is afwisselend: lunch verzorgen, een mooie kop koffie maken of een evenement onvergetelijk maken.
  • Met het grote aantal klanten is er altijd wel een Sodexo locatie bij jou in de buurt!
  • Werktijden die goed in te passen zijn in jouw dagelijkse leven.

Voordelen werken in Catering & Horeca

Afwisselend werk
Afwisselend werk in verschillende functies in een gastvrije omgeving met fijne collega’s
Innovatief
Werken met innovatieve en onderscheidende foodconcepten
Flexibele werktijden
Je werkt meestal overdag. Slechts incidenteel werk je in de avonduren of het weekend